Arccal a pénz felé

Ughy Attila jelenleg az egyik első számú politikai álláshalmozó az országban. Egyszerre tölti be az alábbi posztokat - Országgyűlési képviselő - Bizottsági tag a parlamentben - Fővárosi önkormányzati képviselő - Fővárosi tanácsnok - Polgármester Budapest XVIII. kerületében Ezeken kívül tagja még több munkacsoportnak és ügyvezetője egy Kft.-nek

Friss topikok

Mennyi jöhet össze álláshalmozásból?

2010.09.14. 07:10 robert_jordan

A 2010-es országgyűlési választások kampányában a Fidesz lépten nyomon azt hangoztatta, hogy mértékkel kell bánni a közpénzekkel. Érdekes módon kormányra kerülve ezt már másként gondolja, és másként gondolják a fideszes politikusok. 

Blogunk főszereplője Ughy Attila ugyanis nem fukarkodik, amikor fizetésért kell sorba állni. Lássuk, hogy mennyit is visz hava októbertől amennyiben polgármesterré választják.

 

Ughy Attila jövedelmei havonta

  • Országgyűlési képviselő 630.000.-
  • Fővárosi képviselő 350.000.-
  • Polgármester (ha megnyeri a választást)  640.000.-
  • Polgármesteri költségtérítés 220.000.-
  • Ügyvezető 190.000.-
  • Összesen: 2.030.000.-

Persze a példa nem egyedi. A kormányváltást megelőzően Szíjártó "ingyen-audival-járok" Péter minden nap sajtótájékoztatót tartott a minisztériumok cafetériájáról, valamint az ott dolgozók juttatásairól. Kormányon persze már ez is másként fest. Részletek itt:

http://vastagbor.blog.hu/2010/09/13/csak_addig_volt_sok

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokatakaraszarka.blog.hu/api/trackback/id/tr332294969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása