Arccal a pénz felé

Ughy Attila jelenleg az egyik első számú politikai álláshalmozó az országban. Egyszerre tölti be az alábbi posztokat - Országgyűlési képviselő - Bizottsági tag a parlamentben - Fővárosi önkormányzati képviselő - Fővárosi tanácsnok - Polgármester Budapest XVIII. kerületében Ezeken kívül tagja még több munkacsoportnak és ügyvezetője egy Kft.-nek

Friss topikok

Heti fél órában polgármester

2010.09.14. 10:00 robert_jordan

Egyre többen teszik fel az országban a kérdést, hogy meddig engedhető meg Magyarországon a politikusok állás halmozása. Orbán Viktor miniszterelnök kormánya 100 napos teljesítményét értékelő parlamenti felszólalását követően az arra érkezett frakcióvezetői reakciók kapcsán kijelentette, tavasszal rendezni kívánják a kérdést.

Miért várnak tavaszig, teszik fel sokan a kérdést? A válasz rém egyszerű. Az országban számos településen indítanak az októberi önkormányzati választásokon polgármester-jelöltként olyan személyeket, akik egyben országgyűlési képviselők. Köztük is vannak azonban kirívó esetek. Az egyik ilyen Ughy Attila. Miért mondjuk ezt? Lássuk:

Ughy Attila állásai az alábbiak:

  1. Országgyűlési képviselő.
  2. Tagja az országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának.
  3. Tagja a Fidesz Tanyasi Munkacsoportjának.
  4. Tagja a Fővárosi közgyűlésnek. (A Fidesz fővárosi listáján befutó helyen szerepel most is)
  5. Tagja és elnöke a Fővárosi Önkormányzat Városképvédelmi Bizottságának
  6. Ügyvezetője a FÁMA Kft.-nek.
  7. És végül de nem utolsó sorban polgármester-jelölt a XVIII. kerületben.

A helyzet pikantériája, hogy amennyiben október 3-án polgármester jelöltté választják, abban az esetben az összes pozíciót be fogja tölteni. Egyszerre!!!

Vajon hány állást tölthet be egy ember egyszerre felelősséggel? 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokatakaraszarka.blog.hu/api/trackback/id/tr212294950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása