Arccal a pénz felé

Ughy Attila jelenleg az egyik első számú politikai álláshalmozó az országban. Egyszerre tölti be az alábbi posztokat - Országgyűlési képviselő - Bizottsági tag a parlamentben - Fővárosi önkormányzati képviselő - Fővárosi tanácsnok - Polgármester Budapest XVIII. kerületében Ezeken kívül tagja még több munkacsoportnak és ügyvezetője egy Kft.-nek

Friss topikok

Üres ígéretek program nélkül

2010.09.28. 11:18 robert_jordan

A Fidesz által üzemeltetett egyik kerületi BLOG tájékoztat róla, hogy Ughy Attila kérdést intézett dr. Réthelyi Miklós felé a lakótelepek támogatásával kapcsolatban.

A bejegyzés címe sokat mondóan "a kormány a lakótelepiek pártján". (Az érdeklődők számára az alábbi linken elérhető:

http://amihavannank.blog.hu/2010/09/16/a_kormany_a_lakotelepiek_partjan)

Aki azonban elolvassa az írást sajnálattal állapíthatja meg, hogy az nem több üres frázisoknál. Kerületünk országgyűlési képviselője semmitmondó, konkrét számonkérhető kérdéseket nem tartalmazó levelére hasonló válasz érkezett. Ez persze nem meglepő, hisz az országgyűlési választásokat követően a jelenlegi kormánypárt képviselői is egyre kevésbé mernek ígérgetni. Ki ne emlékezne például az azonnali és nagy arányú adócsökkentésről szóló bejelentésekre.

 

Itt sincsen szó másról. "Nemzeti" kormányunk azt a látszatot kelti, hogy majd a jövőben valamikor lesz a lakótelepek felújítására kormányzati pályázat. Aztán majd ezzel is úgy járunk, mint az azonnali és nagy arányú adócsökkentés ígéretével....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokatakaraszarka.blog.hu/api/trackback/id/tr802329106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása