Arccal a pénz felé

Ughy Attila jelenleg az egyik első számú politikai álláshalmozó az országban. Egyszerre tölti be az alábbi posztokat - Országgyűlési képviselő - Bizottsági tag a parlamentben - Fővárosi önkormányzati képviselő - Fővárosi tanácsnok - Polgármester Budapest XVIII. kerületében Ezeken kívül tagja még több munkacsoportnak és ügyvezetője egy Kft.-nek

Friss topikok

A Fidesz elkezdte a Havanna büntetését.

2010.11.26. 09:03 robert_jordan

A hangzatos választási ígéretek ellenére a XVIII. kerület fideszes vezetése visszavonta a Havanna IVS több elemét. Ezzel lemondott több száz milliós már megnyert európai uniós pályázati pénzről.

A döntés indokaként elhangzott, hogy az önkormányzat spórolni kényszerül. A Fidesz részről ez a kijelentés már csak

azért is arcpirító, mert mint azt korábban már megírtuk (http://sokatakaraszarka.blog.hu/2010/10/19/ughy_attila_valsagot_kiallt_es_millios_fizeteseket_oszt) egy üléssel korábban több, mint 50 millió forintot osztottak szét saját embereik között. A Fidesz döntésének eredményeként az önkormányzat pár millió forintnyi önrészt spórol, de ezzel párhuzamosan elesik több, mint 100 millió forint uniós támogatástól. 

 

Különösen felháborító, hogy a döntést teljes mellszélességgel szavazta meg Kiss Róbert (képünkön) fideszes önkormányzati képviselő is, aki a Havanna lakótelepen élőknek köszönheti mandátumát. Tette mindezt annak ellenére, hogy a szavazáson sok Havanna lakótelepi lakos jelent meg tiltakozva a javaslat ellen. Nem meglepő módon Kiss Róbert kerülte választói tekintetét.

 

Kötelező



 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokatakaraszarka.blog.hu/api/trackback/id/tr382474151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása